Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння насіння баклажан Голден Егс 0,1 г

Чудова прикраса підвіконня та балкона! Невибаглива у вирощуванні декоративна рослина, висотою 30-50 см. У пору цвітіння рослина повністю покрита фіолетовими квітками, які після цвітіння перетворюються на компактні плоди, вагою 80-100 г. Плоди при дозріванні змінюють колір від білого до жовтого та за належних умов залишаються на рослині тривалий період часу. Рослина ідеально підходить для вирощування у вуличних контейнерах та балконних ящиках. Насіння на розсаду висівають у березні, при використанні штучного освітлення, посів насіння можна виробляти і під зиму. При температурі +22-30 градусів сходи з'являються протягом двох тижнів. Розсаду пікірують в окремі ємності на стадії двох справжніх листків. На постійне місце рослини висаджують у віці двох місяців, при цьому висота рослин має досягати 10-12 см і мати 5-7 справжніх листочків. При досягненні висоти 20-25 см верхівку рослин прищипують для отримання більш пишних рослин.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння насіння баклажан Голден Егс 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Максим 025 FS т.к.с. 10 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Шабо Пікоті Фентезі суміш 0,15 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Калію (Калій сірчанокислий) 0,5 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння насіння баклажан Голден Егс 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, найкращі насіння салату для вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, допоможемо купити інсектициди та Києві, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, мінеральні добрива за акційною ціною, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.