Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння коріандр Кімнатний 1 г

Ароматна та корисна зелень на Вашому столі цілий рік! Новий сорт коріандру, призначений для вирощування у вазонах та балконних ємностях. Рослина формує компактний кущик, висотою до 50 см. Листя темно-зеленого кольору з насиченим ароматом та приємним смаком. Використовують у свіжому та сушеному вигляді. Для вирощування коріандру необхідна досить глибока та широка ємність, т.к. рослина не любить пересадок. Насіння висівають у вологий ґрунт, зверху присипають шаром ґрунту завтовшки 1 см і накривають плівкою або склом. До моменту проростання плівку необхідно регулярно знімати (для провітрювання посадок), а також стежити, щоб грунт весь час був вологим. Ароматну зелень починають зрізати, коли рослини досягнуть у висоту 10 см. За один раз зрізають приблизно дві третини листя, що сприяє. подальшого наростання зеленої маси. Зрізання слід проводити не частіше одного разу на тиждень. Вирощувати коріандр краще на південних вікнах.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння коріандр Кімнатний 1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на ісектицид Прованто Дуплет (Коннект) 10 м : 27,00 грн

Ціна на насіння гібіскус багаторічний трав : 45,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (20.20.20)+MIX 25 г : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння коріандр Кімнатний 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, якісні насіння селери та редьки, допоможемо купити інсектициди та Києві, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.