Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння мікрозелень Гірчиця 10 г

Серія для екологічного вирощування (насіння не оброблено) - вітамінна, екологічно чиста зелень цілий рік! Прекрасно засвоюється організмом, регулює травлення, містить велику кількість вітамінів та унікальних біологічно активних речовин, які відсутні у вже зрілих овочевих та зелених культурах. Молоді рослини, зібрані у фазі двох справжніх листків, містять максимальну кількість корисних для здоров'я компонентів, а така зелень вирощується дуже швидко. Мікрозелень - чудовий засіб, що запобігає старінню стінок кровоносних судин. Завдяки перцевому смаку та тонкому аромату додасть гостроти м'ясним та рибним стравам, овочевим салатам та закускам. Ця пікантна добавка до їжі покращує апетит та кровообіг.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння мікрозелень Гірчиця 10 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид МікоХелп 20 г : 36,00 грн

Ціна на насіння жоржина Мінлива Данді Суміш 0,5 г : 14,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатін Газон 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння мікрозелень Гірчиця 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.