Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат кімнатний Балконі Ред F1 20 нас

Прекрасне прикраса кухні! Середньостиглий гібрид, який ідеально підходить для вирощування в кімнатних умовах, на балконі, а також у відкритому грунті . Рослина компактна, висотою 45-60 см у відкритому ґрунті та 30 см при вирощуванні в контейнері. Посів: у березні-квітні у розсадні ящики. Насіння злегка присипають. Сходи з'являються через 14 днів за температури 20-25 градусів. Сіянці пікірують за три тижні. Ґрунт регулярно зволожують. Необхідне гарне освітлення. Через чотири тижні рослини висаджують у ємності діаметром 12-15 см. Полив у міру потреби. Регулярне підживлення. Для покращення запилення необхідно трусити стебла. Плоди - численні, яскраво-червоного кольору, солодкі на смак, дозрівають у липні-серпні.

Страна происхожденияD
Сортсредний

Ціна на насіння томат кімнатний Балконі Ред F1 20 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Міравіс 3 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння астра Ювель суміш 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат кімнатний Балконі Ред F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, купити насіння картоплі та гарбуза, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.