Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння селера Кореневий Президент 0,03 г

Великий, гладкий коренеплід, висока стійкість до хвороб! Сорт коренеплідної селери середнього терміну дозрівання з коренеплодами середніх та великих розмірів. Стійкий до вірусної мозаїки та септоріозу. Має покращену внутрішню якість коренеплодів, білу і щільну м'якоттю, без порожнеч. Коренеплід круглий, гладкий, легко збирається та очищається. Рекомендується для свіжого ринку та зберігання.

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння селера Кореневий Президент 0,03 г : 35,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Города 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Низькорослі Червона Брокада 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння селера Кореневий Президент 0,03 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, купити насіння картоплі та гарбуза, найкращі насіння салату для вас, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити протруйники у Києві, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, замовити насіння чагарників та дерев, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.