Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння селера Черешковий Аніта 0,5 г

Ніжні та ароматні черешки цього сорту багаті на вітаміни та мікроелементи! Формує кущ заввишки 30-60 см і шириною 30 см. Стебла великі, світло-зеленого кольору. Рослина холостійка - переносить легкі заморозки. Вирощують розсадним та безрозсадним способами. При безрозсадному способі насіння висівають навесні, відразу після того, як мине загроза заморозків. Сходи проріджують на стадії 4-6  листків. Використовують у домашній кулінарії при приготуванні салатів, супів та м'ясних страв. Багатий на вітаміни та мікроелементи.

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння селера Черешковий Аніта 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Мідний Купорос 100 г : 33,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Махрові Ескімо 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння селера Черешковий Аніта 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння чагарників та дерев.