Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння селера Листовий Блискавка 0,5 г

Найкраща приправа для Ваших страв! Прекрасний сорт листового селери, який вирощують для отримання ароматної зелені. Листя ніжне, тонкочерешкове, дуже ароматне, містить велику кількість вітамінів, білків, мінеральних речовин, мікроелементів, ефірні олії, комплекс яких сприяє нормалізації обміну речовин, покращує роботу серцево-судинної системи та підвищує життєвий тонус людини. Коренева система мочкувата, розгалужена, неїстівна. Використовують у домашній кулінарії у свіжому та сушеному вигляді як приправу до супів, салатів, м'ясних страв та при консервуванні. Можна вирощувати у вазонах на підвіконні /Агропак/

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння селера Листовий Блискавка 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Медян Екстра 20 мл : 25,00 грн

Ціна на насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Даймонд Рожева з прожилками 10 нас : 45,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння селера Листовий Блискавка 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, ефективний садовий вар для вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною.