Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння селера Коренева Президент 0,5 г

Високі товарні властивості, чудові смакові якості! Сорт формує м"ясистий, ніжний та смачний корнеплід, вагою до 500 г. Має чудову внуртішню структуру корнеплодів, білий та щільний м"якуш, без порожнеч. Корнеплід круглий, гладкий, легко зрирається. Чищений і порізаний соломкою або кубиками коренеплід подають в свіжому вигляді до м"яса, тушкують, готують овочеві рагу, супи-пюре та інші страви домашної кулінарії. Рослина вологолюбна і холодостійка, для вирощування найбільш сприятливі родючі і добре освітлені ділянки. Містить багато вітімінів та мікроелементів.

Сортсредний

Ціна на насіння селера Коренева Президент 0,5 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоХелп 15 мл + Прилипач 8 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння інші квіти нігелла Перська Троянда 0,5 г : 5,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Цинку (Цинк Сірчанокислий) ZnSO4 (цинку 22%) 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння селера Коренева Президент 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., якісні насіння селери та редьки, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..