Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння суміш салатів Бебі Мікс Фреш 5 г

 

Чудова, яскрава та корисна суміш салатних культур з великим вмістом вітамінів та корисних речовин! Яскрава суміш салатних культур. Дає урожай відмінної якості з високим вмістом вітамінів, мінеральних речовин і ефірних масел. Володіє чудовими смаковими якостями і надзвичайною декоративністю. В суміші 5-7 салатів з різним за формою і забарвленням листям та компактною формою розетки. Рекомендовано насіння висівати невеликими партіями під зиму, а також з квітня по серпень з інтервалом в 20 днів.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння суміш салатів Бебі Мікс Фреш 5 г : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Рідоміл Голд 68% 25 г : 43,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Персикова Вежа 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро Люкс (NPK 20.20.20) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння суміш салатів Бебі Мікс Фреш 5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, доставимо поштою насіння тютюну курильного, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, замовити насіння чагарників та дерев, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, якісні насіння селери та редьки, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.