Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Фанлі (тип Батавія) 30 нас

Дуже популярний, чудові товарні якості, стійкий до підвищених температур! Листовий салат типу Батавія. Листова розетка досягає розміру до 25 см. Загальна маса – 350-400 г. Період вегетації від посіву до збирання врожаю – 28-35 днів. Ідеально підходить для салатних ліній. Сорт дуже пластичний, добре переносить перепади температур, не стрілюється. Дуже популярна на ринку салатів України. Використовують у свіжому вигляді для приготування салатів та гарнірів.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння салат Фанлі (тип Батавія) 30 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Фітоцид 15 мл + Прилипач 8 мл : 18,50 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Крупноквіткова Лавина Червона 10 нас : 17,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Фанлі (тип Батавія) 30 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, замовити насіння чагарників та дерев, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, якісні насіння селери та редьки.