Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Кочанний Годар 1 г

Середньостиглий сорт салату качанного типу. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 30-40 днів. Характеризується одночасним дозріванням. Качан округлий, великий, щільний, вагою 150-250 г. Листя соковите, містить велику кількість калію, кальцію, заліза та комплекс вітамінів. Сорт характеризується відмінними смаковими якостями, відносно стійкий до хвороб та стеблування. Використовують у свіжому вигляді.

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння салат Кочанний Годар 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Города 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Кольорові Мережива суміш 20 нас : 18,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Селітра Кальцієва 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Кочанний Годар 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.