Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Кочанний Чотири Сезони 10 г

Маслянисте, М'ясисте листя цього салату припаде до смаку навіть гурманам! Середньоранній сорт качанного салату, призначений для вирощування як у відкритому, так і в закритому ґрунті. Вегетаційний період від сходів – 50 днів. Рослина утворює качани середнього розміру. Листя М'ясисте, маслянистої консистенції, жовтувато-зеленого забарвлення всередині і червонувато-бежевого по краю. Сорт характеризується відмінними смаковими якостями та чудовим товарним виглядом. Рослини можна вживати вже через 30-40 днів від сходів, не чекаючи утворення головок.

Страна происхожденияPL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння салат Кочанний Чотири Сезони 10 г : 32,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Фітоверм 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння фіалка Вітрокка Швейцарські Гіганти Червоний Кардинал 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Кочанний Чотири Сезони 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.