Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Листовий Смарагдовий 10 г

Сорт з яскравими, смарагдовими листями та неперевершений смак! Ранньостиглий (45-50 днів), врожайний сорт для відкритого грунту і плівкових теплиць. Листя велике, віялоподібне, привабливого інтенсивно-зеленого забарвлення, з гофрованим краєм, має чудовий смак, хрустке, соковите, ніжне, без гіркоти, зібране в розетку. Стійкий до цвітушності і пожовтіння листя. Містить багато вітамінів, мінералів та мікроелементів. Використовують у свіжому вигляді.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння салат Листовий Смарагдовий 10 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Йодофіт 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродита Рожева 10 нас : 14,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворення Зав : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Листовий Смарагдовий 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.