Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння салат Котований Атракціон 1 г

Висока продуктивність, ніжний, маслянистий смак! Середньостиглий (від сходів до збирання врожаю - 60-70 днів) сорт для вирощування у відкритому та захищеному грунті. Розетка листя велика, прямостояча, висотою 28-30 см, діаметром 35 см. Листя велике, трикутної форми, світло-зеленого кольору, слабохвилясте по краю. Головка округла, закрита, вагою 230-260 г. Консистенція листя масляниста. Смакові якості чудові. Використовують у домашній кулінарії для приготування свіжих салатів, овочевих закусок та як гарнір до м'ясних та рибних страв.

Страна происхожденияD
Сортсредний

Ціна на насіння салат Котований Атракціон 1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Триходермін 20 г : 33,00 грн

Ціна на насіння цинію Меланж суміш 0,5 г : 5,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння салат Котований Атракціон 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.