Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редьа Сударушка 4 г

Ніжний, соковитий м"якуш, ранні строки дозрівання, полугострий смак! Ранній, високопродуктивний літній сорт редьки. Від сходів до технічної стиглості 35-37 днів. Розетка листя напіврозлога. Корнеплоди білі, овальні, на 1/2 занурені в грунт, легко висмикуються. Маса коренеплодів 60-80 г. М"якуш щільний, ніжний, соковитий, хрусткий, полугострого смаку. Сорт стійкий до цвітушності та утворення порожнеч, корнеплоди довгий час зберігають смакові та товарні якості. Для вживання в свіжому вигляді в літньо-осінній період. Використовують у свіжому вигляді.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння редьа Сударушка 4 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Тексио Велум (Престиж) 20 мл : 77,00 грн

Ціна на насіння інші квіти капуста Декоративна Преміум 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редьа Сударушка 4 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, мінеральні добрива за акційною ціною, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.