Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редька Дайкон Спрінг Фейвор F1 20 нас

Новий сорт редьки-дайкон з соковитим, хрустким та слабогострим м"якушем! Ранній, високоврожайний гібрид редьки типу Дайкон. Вегетаційний період - 40-45 днів. Коренеплоди вирівняні, однорідні, мають гладеньку поверхню білого кольору. Середній розмір - 10-12 см в довжину, 4,4-5,5 см в діаметрі, вагою 150-180 г. Гібрид відрізняється неперевершеними смаковими якостями. М'якуш білосніжний, соковитий, хрусткий, без гострого присмаку. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді та нетривалого зберігання. Гібрид вирощують у відкритому та захищеному ґрунті. Придатний для повторних посівів.

Страна происхожденияКорея
Сортранний

Ціна на насіння редька Дайкон Спрінг Фейвор F1 20 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) 3,5 мл : 70,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Хіт Парад Фіолетова 10 нас : 18,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редька Дайкон Спрінг Фейвор F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., купити насіння картоплі та гарбуза, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, ефективний садовий вар для вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.