Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння ріпа Перпурова з Білим Кінчиком 2 г

За смаковими якостями один із найкращих сортів ріпи! Середньоранній, високоврожайний сорт ріпи столової. Вегетаційний період від висіву насіння до сбору врожаю - 50 днів. Формує корнеплоди кулясто-плоскої або плоскої форми, пурпурово-рожевого кольору з білим кінчиком, середньою вагою 60-200 г. За смаковими якостями є одним із найкращих сортів ріпи. Містить вітаміни С, В1 та В2. Сорт стійкий до незначного зниження температури. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та нетривалого зберігання /Садиба Центр/

Страна происхожденияD
Сортсреднеранний

Ціна на насіння ріпа Перпурова з Білим Кінчиком 2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 100 мл : 750,00 грн

Ціна на насіння жоржина Помпонна Дует суміш 0,25 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння ріпа Перпурова з Білим Кінчиком 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.