Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редька Чорна Циліндра Зимова 2 г

Слабо-гострий смак, щільний, хрусткий м"якуш - цінний вітамінний продукт! Популярна зимова чорна довга редька. Вегетаційний період - 100 днів. Корнеплоди циліндричні, зі слабким збігом вниз, масою 200-400 г. М"якуш білий, дуже щільний, хрусткий, солодкий, слабо-гострого смаку. Шкірка чорна, товщиною 0,2-0,4 см. Сорт використовують для осіннього та ранньо-зимового споживання. Зберігає цілющі та товарні якості на протязі 3-4-х місяців.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння редька Чорна Циліндра Зимова 2 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння левовий зів Каліфорнія суміш 0,1 г : 5,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон для винограду NPK+Mg (3.7.37+2) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редька Чорна Циліндра Зимова 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, купити насіння картоплі та гарбуза, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси.