Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редька Негритянка 20 г

Великі корнеплоди, соковитий, білий, слабогострий смак, відмінно зберігається! Середньостиглий сорт для тривалого зимового зберігання. Період вегетації - 90-100 днів. Корнеплоди великі, чорного кольору, вагою 250-500 г, пласкаво-кулястої форми. М"якуш білий, щільний, соковитий, слабогострого смаку. Для споживання в літній період насіння висівають рано навесні, для зимового споживання - у першій декаді липня. Використовують у домашній кулінарії для приготування салатів, гарнірів, овочевих закусок, а також для профілактики застудних захворювань.

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння редька Негритянка 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від равликів та слимаків Гроза 15 г : 12,00 грн

Ціна на насіння маргаритка Перлина суміш 0,15 г : 9,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (5,5.8,5.11,5) + S (14%) + Mg (7%) 1 кг : 105,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редька Негритянка 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, відмінна газонна трава для вас.