Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редька Негритянка 2 г

Великі корнеплоди, соковитий, білий, слабогострий смак, відмінно зберігається! Середньостиглий сорт для тривалого зимового зберігання. Період вегетації - 90-100 днів. Корнеплоди великі, чорного кольору, вагою 250-500 г, пласкаво-кулястої форми. М"якуш білий, щільний, соковитий, слабогострого смаку. Для споживання в літній період насіння висівають рано навесні, для зимового споживання - у першій декаді липня. Використовують у домашній кулінарії для приготування салатів, гарнірів, овочевих закусок, а також для профілактики застудних захворювань.

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння редька Негритянка 2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 200 мл : 110,00 грн

Ціна на насіння волошка Махровий Фаворит 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редька Негритянка 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.