Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редиска Французький Сніданок 20 г

Відмінний ранньостиглий сорт з чудовими смаковими якостями та привабливим зовнішнім виглядом! Ранньостиглий 25-27 днів) сорт. Корнеплід великий, овально-подовжений, яскраво-червоний з білим кінчиком, довжиною 6-8 см, вагою 25-30 г., стійкий до дрябленості і стеблування. М"якуш щільний, соковитий, слабо-гострий, ніжний та ароматний. Сорт відрізняється чудовими смаковими якостями, стійкістю до розтріскування. Вирощують у відкритому грунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді. Стане прикрасою до салатів, овочевих асорті, гарнірів та закусок. Призначений для вирощування навесні на восени.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння редиска Французький Сніданок 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 100 мл : 250,00 грн

Ціна на насіння люпин Багаторічний Синій 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редиска Французький Сніданок 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.