Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редиска Жара 20 г

Один із самих популярних ранньостиглих сортів редиса з дружньою віддачею врожая, стійкістю до несприятливих умов вирощування та чудовим, полугострим смаком! Прекрасний ранньостиглий сорт (18-22 дня). Корнеплід червоно-малиновий, округлий, гладкий, масою 15-20 г. М"якуш білий, соковитий, щільний, слабогострого смаку. Стійкий до цвітушності, має відмінні смакові якості. Може витримувати зниження температури до - 3 градусів. Вирощують у відкритому грунті та під плівкою. Сорт відрізняється дружньою віддачею врожаю. Стійкий до несприятливих погодних умов.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння редиска Жара 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Тексио Велум (Престиж) 20 мл : 77,00 грн

Ціна на насіння настурція Карликова Черрі Роуз 2 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс для саду NPK (17.17.17) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редиска Жара 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, купити насіння картоплі та гарбуза.