Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редис Сора 10 г

Всесезонний сорт  - еталон якості серед редис! Високоурожайний ранньостиглий сорт. Вегетаційний період – 25-27 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплід округлої форми з гладкою поверхнею, темно-червоного кольору, що тривалий час зберігає прекрасний товарний вигляд. м'якуш щільний, соковитий, ніжно-гострого смаку. Сорт характеризується стійкістю до високих температур та стрілкування. Рекомендований для всесезонного вирощування у відкритому та закритому ґрунті.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння редис Сора 10 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння космея Сірчаниста Червона 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редис Сора 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем.