Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Акція! редис Французький Сніданок 3 г

Висока стійкість до стрілкування, відмінні смакові та товарні якості! Ранньостиглий, високоврожайний сорт редиски. Вегетаційний період 20-25 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплоди вирівняні, циліндричної форми, яскраво-червоні, з білим кінчиком, довжиною 6 - 8 см, вагою 18-20 г. М'якуш білий, соковитий, слабо-гострий, ніжний, без гіркоти. Сорт характеризується відмінними смаковими та товарними якостями, стійкістю до стрілкування та розтріскування. Вирощують у відкритому ґрунті та під плівкою. Використовують у свіжому вигляді.

Термін придатності - листопад 2024 р. Стара ціна - 6,00 грн. Знижка - 35 %!

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння Акція! редис Французький Сніданок 3 г : 4,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Напалм 100 мл : 85,00 грн

Ціна на насіння левова зіва Гібридний Снеппі суміш 20 нас : 18,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Акція! редис Французький Сніданок 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, ефективний садовий вар для вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.