Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редис Стелар F1 3 г

Новинка сезону - чудовий гібрид для отримання ранньої вітамінної продукції високої якості! Ранньостиглий гібрид для вирощування в плівкових теплицях та відкритому грунті. Вегетаційний період – 23-25 днів. Посів насіння - з лютого до середини квітня, збирання врожаю - квітень-початок травня. Коренеплоди кулястої форми, інтенсивно червоного кольору. Рослинні з коротким прямостоячим листям, що значно прискорює збирання врожаю. Гібрид стійкий до пожовтіння бадилля, чудово витримує умови недостатнього освітлення. Плоди ідеально вирівняні, насиченого яскравого кольору, що довго зберігають свій привабливий товарний вигляд. Смакові якості відмінні. Рекомендована норма висіву насіння: 350-400 г на 1 сотку. Для свіжого споживання та отримання ранньовесняної вітамінної продукції /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння редис Стелар F1 3 г : 22,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Ураган Форте SL,в.р.к. 100 мл : 137,00 грн

Ціна на насіння газанія Гібридна Крупноквіткова Кісс Фрості суміш 5 нас : 35,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Брексіл Ca (CaO 15: B 0,5) 15 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редис Стелар F1 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.