Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редис Сора 3 г

Всесезонний сорт  - еталон якості серед редис! Високоурожайний ранньостиглий сорт. Вегетаційний період – 25-27 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплід округлої форми з гладкою поверхнею, темно-червоного кольору, що тривалий час зберігає прекрасний товарний вигляд. М'якуш щільний, соковитий, ніжно-гострого смаку. Сорт характеризується стійкістю до високих температур та стрілкування. Рекомендований для всесезонного вирощування у відкритому та закритому ґрунті.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння редис Сора 3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Бітоксибацилін-БТУ 35 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Махрові Біла Куля 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редис Сора 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, мінеральні добрива за акційною ціною, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, замовити насіння чагарників та дерев, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.