Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редиска Сора 20 г

Ранній, високопродуктивний, з відмінними товарними та смаковими якостями! Ранньостиглий (25-27 днів), високопродуктивний сорт редиса. Корнеплід великий, округлий, з гладкою шкіркою, темно-червоного кольору. М"якуш щільний, білий, ніжний, соковитий, слабо гострого смаку, ароматний. Основні переваги сорту: ранньостиглість, висока врожайність, відмінні товарні та чудові смакові якості. Стане прикрасою до овочевого асорті, салатів, закусок на гарнірів. Призначений для вирощування в весняний та осінній періоди у відкритому та закритому грунті. Сорт стійкий до хвороб, розтріскування та цвітушності.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння редиска Сора 20 г : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимедведка Мікрогранули 120 г : 11,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна крупноквіткова Пташине Молоко суміш 0,15 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редиска Сора 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб.