Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння редиска 18 днів 3 г

Самий ранній, невибагливий у вирощуванні та врожайний сорт! Найвідоміший і найбільш популярний з усіх різновидів напівдовгої редиски. Корнеплід червоний з білим кінчиком, подовжено-циліндричної форми. М"якуш соковитий, білий, слабо-гострий на смак. Скоростиглий, дозріває за 18-20 днів. Для відкритого грунту, стійкий до посухи, цвітушності та низьких температур. Використовують у свіжому вигляді.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння редиска 18 днів 3 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від равликів та слимаків Гроза 15 г : 12,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Пікоті Фрост Вельвет 10 нас : 20,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння редиска 18 днів 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, якісні насіння селери та редьки, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, найкращі насіння салату для вас, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.