Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Руккола Делікатесна Пікнік 1 г

Рання, вітамінна, з чудовим смаком і  неперевершеним ароматом! Ранньостиглий сорт широколистої руколи. Вегетаційний період – 20-25 днів. Листя довгастої, злегка зубчастої форми, володіють неперевершеним горіхово-гірчичним смаком і ароматом. Руколу вживають у свіжому вигляді в салатах, як гарнір, а також додають у різноманітні страви. Пікантний, освіжаючий смак руколи чудово поєднується з іншими стравами, рибою, м'ясом, морепродуктами, а великий вміст вітамінів, мікроелементів, ефірних олій та мінеральних солей робить цю культуру дуже популярною.

Страна происхожденияI
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Руккола Делікатесна Пікнік 1 г : 6,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Проклейм 4 г : 30,00 грн

Ціна на насіння вівсяниця Сиза 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Суперфосфат P2O2:N (16:2) 1 кг : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Руккола Делікатесна Пікнік 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.