Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Кмин 1 г

Прекрасно підійде для домашньої випічки і як приправа до закусок та інших страв! Кмин - це дворічна, холодостійка і морозостійка рослина. У кулінарії використовують листя та молоді пагони. Насіння, яке має антисептичну і потовиділяючу властивість, використовують у кулінарії, в невеликій кількості додають до м'ясних, овочевих страв, сирів, у випічку. Кмин є чудовою сировиною для отримання ефірної олії. Має лікарські властивості - покращує процес травлення. Зимує в ґрунті без укриття. Насіння у відкритий ґрунт висівають рано навесні чи восени.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння пряні культури Кмин 1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фундазол 10 г : 36,00 грн

Ціна на насіння Чорнобривці Африканські Купідон Жовті 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор початок вегетації (NPK 30.10.10) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Кмин 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, купити насіння картоплі та гарбуза.