Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Коріандр Нектар 3 г

Популярна спеція до різноманітних страв домашньої кулінарії! Пряна однорічна рослина з вегетаційним періодом 30-40 днів від сходів до господарської придатності. Кущ гіллястий, висотою 70-90 см. Для отримання свіжої зелені насіння висівають багаторазово, починаючи з ранньої весни і до середини літа через кожні 15-20 днів. Використовуються листя, молоді пагони та насіння як спеція в салатах, а так само, як приправу до м'ясних та овочевих страв. Плоди ароматом нагадують корицю і можуть використовуватися в кондитерській та парфумерній промисловості.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Коріандр Нектар 3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Шерпа 2 мл : 8,00 грн

Ціна на насіння незабудка Садова Рожеве Небо 0,1 г : 4,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для фікусів (NPK 23.10.16) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Коріандр Нектар 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, відмінна газонна трава для вас, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.