Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Естрагін (Тархун) Байкал 0,1 г

Пряний аромат, освіжаючий гострий смак! Рослина з приємним пряним ароматом і освіжаючим гострим смаком. Прямостоячий кущ, висотою до 1,5 м, складається з численних стебел з вузьким листям. Свіжу зелень використовують як салатну і пряну приправу в кулінарії, при консервуванні та засолюванні, готують тонізуючі напої. Ароматичність зберігається і в сушених листках. Тархун здавна застосовують як сильний протицинготний і сечогінний засіб, при авітамінозах, для збудження апетиту і поліпшення травлення.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння пряні культури Естрагін (Тархун) Байкал 0,1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г : 18,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Відхилені Боніта Болеро 0,5 г : 6,50 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Кальцій CaN (20,4:11,4) 50 мл : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Естрагін (Тархун) Байкал 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.