Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Ревень Черешковий Лідер 1 г

Великий вміст вітамінів, мікроелементів та органічних кислот! Багаторічна рослина, що не вимагає пересадки тривалий час. Ранньостиглий сорт, листя відростають швидко.Черешкі довжиною 35-50 см, готові до вживання вже в травні. Товсті, соковиті стебла ревеня багаті вуглеводами, вітамінами, мікроелементами та органічними кислотами. Розмножується насінням та діленням куща. Черешки використовують у свіжому вигляді, а також для приготування компотів, киселів, начинки для пирогів. Дуже корисний при малокрів"ї.

Сортсредний

Ціна на насіння пряні культури Ревень Черешковий Лідер 1 г : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння дзвіночок Карпатський Блакитний 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Ревень Черешковий Лідер 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, відмінна газонна трава для вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.