Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Монарда Лимонна 0,1 г

Приємний лимонний аромат монарди наповнить Ваш сад та чудово підійде для приготування тонізуючих напоїв! Квітуча багаторічна рослина, часто вирощується як однорічник. Рослини кущисті, висотою 80-100 см. Оригінальні рожеві квіти зібрані головчасті, багатоярусні суцвіття. Цвітіння починається з червня по вересень. Рослини мають інтенсивний аромат бергамоту. Листя і суцвіття мають виразний, ніжний лимонний аромат, ними приправляють різні страви, ароматизують чай і напої. Насіння висівають в березні в контейнери, присипавши тонким шаром субстрату. Сходить протягом 2 тижнів при температурі +20-+22 градусів. В відкритий ґрунт висаджують в травні місяці. Це не дуже вибагливий вид і добре росте як на сонячних місцях, так і в тіні, на помірно родючому, вологому ґрунті. Чудова монарда і в якості декоративної рослини та може стати вишуканою прикрасою будь-якого куточку Вашого саду.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння пряні культури Монарда Лимонна 0,1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Лінтур 0,75 г : 8,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Молодило 20 нас : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Монарда Лимонна 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.