Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Лаванда Широколиста Французька Пурпурова 0,1 г

Дуже декоративна пряно-ароматична культура з приємним ароматом та ніжними пурпуровими колосоподібними суцвіттями! Багаторічна декоративна культура з неймовірними квітами та витонченим ароматом. Багаточисельні паростки формують щільний і компактний кущик від пірамідальної до кулястої форми, висотою до 60 см. Значну частину висоти рослини становить колос на квітконосі. Квіти дуже ароматні, з ніжними пелюстками яскраво-пурпурового кольору. Росте на захищених сонячних місцях. Вирощують посівом насіння у відкритий ґрунт під зиму або навесні. Рослина потребує укриття на зиму. Перед весняним посівом насіння стратифікують. Квіти лаванди використовують в букетах, наповнюють подушечки для сну, в кулінарії та для ароматизації страв.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння пряні культури Лаванда Широколиста Французька Пурпурова 0,1 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 100 мл : 750,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Шовкова Троянда 10 нас : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для сурфіній, петуній та пеларгоній (NPK 15.9.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Лаванда Широколиста Французька Пурпурова 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, купити насіння картоплі та гарбуза, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб.