Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Коріандр (Кінза) посівний Бородинський 3 г

Дуже популярна приправа до різноманітних страв домашньої кулінарії! Коріандр - досить холодостійка рослина, при посівах провесною, коли в грунті ще досить багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр і кінза - це дві назви однієї рослини, так коріандром найчастіше називають насіння рослини, а кінзою - його зелену частину. Вегетаційний період становить 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень протягом усього сезону, насіння висівають у кілька разів з періодичністю 10-20 днів. Найбільш сприятливий час для посіву насіння – з ранньої весни та до середини літа. Коріандр має комплекс вітамінів і мікроелементів. Використовуються листя, молоді пагони та насіння як спеції в салатах, а також, як приправу до м'ясних та овочевих страв.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння пряні культури Коріандр (Кінза) посівний Бородинський 3 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Кораген 1,2 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння рицина Звичайна 5 нас : 11,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Коріандр (Кінза) посівний Бородинський 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам.