Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Руккола Грація 0,3 г

Популярна пряно-смакова культура з великим вмістом вітамінів, ефірних олій та мінеральних солей! Сорт руколи, який характеризується темно-зеленим кольором листя, однорідністю та компактністю рослин. Листя з красиво розсіченим нерівним краєм. Рослини добре виглядають у пучковій продукції та салатних сумішах, протягом тривалого часу залишаються свіжими після зрізання. Сорт характеризується високою стійкістю до стрілкування. Ідеальний для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння пряні культури Руккола Грація 0,3 г : 9,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Йодофіт 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик суміш 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Руккола Грація 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, замовити насіння чагарників та дерев, найкращі насіння салату для вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..