Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури базилік Червоний Рубін 0,3 г

Дуже смачна, корисна, багата на вітаміни та ефірні олії пряно-смакова приправа до різноманітних страв домашньої кулінарії! Однорічна пряно-смакова рослина. Формує компактний кущик з листям насиченого бордового кольору, висотою до 40 см, листя гладке, плоске, велике, довжиною 7-8 см, з бронзовим відливом. Віддає перевагу легким, структурованим, багатим на добрива грунту. Насіння на розсаду висівають наприкінці березня або безпосередньо у відкритий ґрунт – після проходження загрози заморозків. При досягненні рослиною висоти 15 см, верхівку прищипують - це сприятиме утворенню компактного красивого кущика. Використовують у свіжому вигляді як салатну зелень і пряно-смакову добавку, а також натурального ароматизатора в кулінарії при консервуванні. Містить ефірні олії, каротин та вітамін С.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури базилік Червоний Рубін 0,3 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Сальто 30 г : 40,00 грн

Ціна на насіння рицина Глібсона 3 нас : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-F для кімнатних рослин NPK (18.06.19) + мікроелементи 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури базилік Червоний Рубін 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.