Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Корн-Салат Акцент 0,3 г

Один з найкорисніших і найбагатших на вітаміни, мінерали та мікроелементи різновидів салату! Сорт корн-салату, призначений для  вирощування у відкритому та закритому ґрунті навесні та в осінньо-зимовий період. Формує компактну вертикальну розетку темно-зеленого, соковитого листя, з горіховим присмаком. Має великий вітамінний склад, тому є невід'ємною частиною здорового та дієтичного харчування. У ньому міститься більше заліза, ніж в інших видах салату, а також вітаміни А та Е, каротин, солі та мінерали. Використовують у салатних сумішах, як гарнір і для бутербродів.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Корн-Салат Акцент 0,3 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Протруйник Тірана 15 мл : 55,00 грн

Ціна на насіння петуня Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродіта Біла 10 нас : 14,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Калій (77%) 50 мл : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Корн-Салат Акцент 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.