Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Базилік Тайський 0,3 г

Дуже декоративний і пряний вид базиліка з великим вмістом вітамінів, ефірних олій та фітонцидів! -40 см. Рослина щільна, компактна. Має вертикальне, красиве, невелике, оливково-зелене з фіолетовим відтінком листя. Стебла червоного кольору, квіти – фіолетові. Листя має сильний пікантний аромат, що нагадує одночасно аромати кориці та анісу. Містить вітаміни С, В1, В2, РР, ефірні олії, фітонциди. Рекомендується для використання у свіжому вигляді як салатна зелень, пряно-смакова добавка та натуральний ароматизатор у кулінарії при консервуванні.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Базилік Тайський 0,3 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Рідоміл Голд 68% 25 г : 43,00 грн

Ціна на насіння строкатка (маргаритка) Робелла Лососева 10 нас : 11,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Базилік Тайський 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, купити насіння суниці та гарбуза, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.