Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Базилік Фіолетовий Розі 0,2 г

Прекрасна, ароматна пряно-смакова приправа для різноманітних страв домашньої кулінарії! Сорт базиліка з фіолетовим забарвленням листя та стебел. Компактна рослина з міцними стеблами росте вертикально. Інтенсивність та однорідність фарбування рослин зберігається при вирощуванні в умовах недостатнього освітлення. Відрізняється швидким зростанням та насиченим ароматом. Сіють у ґрунт  навесні після проходження загрози заморозків. Для отримання більш раннього врожаю вирощують розсадним способом. Використовують у свіжому та сушеному вигляді як пряно-смакову добавку до різних кулінарних страв, а також для ароматизації при засолюванні та консервації овочів. /span>

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Базилік Фіолетовий Розі 0,2 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 2 мл : 24,00 грн

Ціна на насіння іберіс Вічнозелений Сніжинка 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Ягода 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Базилік Фіолетовий Розі 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, купити насіння капусти всіх видів, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою.