Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культури Гірчиця Салатна Мізуна Зелена (Японська Капуста) 0,3 г

Високий вміст вітамінів та мікроелементів, приємний гірчичний смак, швидке наростання зеленої маси! Швидкостигла гірчична салатна культура, яка забезпечить Вас урожаєм свіжої зелені протягом усього літа. Листя зеленого кольору, гладкі, перисті, сильно розсічені, соковиті, з трохи гіркуватим, приємним смаком. Цей сорт за смаковими властивостями нагадує руколу і може бути прекрасним її замінником у салатних сумішах. Гірчицю салатну використовують у свіжому вигляді в салатах, а також як декор для м'ясних та страв з бобових культур. Містить комплекс вітамінів та мікроелементів, велика кількість йоду. Сорт стійкий до стрілкування. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння пряні культури Гірчиця Салатна Мізуна Зелена (Японська Капуста) 0,3 г : 5,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимедведка Мікрогранули 120 г : 12,00 грн

Ціна на насіння сурфінія Гібридна Парпл Вельвет Пурпурна 5 нас : 36,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культури Гірчиця Салатна Мізуна Зелена (Японська Капуста) 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., якісні насіння селери та редьки, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.