Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння пряні культуру Рута Запашна 0,2 г

Пряно-ароматична та лікарська культура, сприяє зміцненню організму, має протизапальну дію! Рослина багаторічна, висотою 50-55 см. На одному місці вирощується 6-8 років як декоративна та пряно-смакова. Стебло гіллясте, округле, виконане. Лист довгочерешковий, яйцеподібної форми, двічі-або тричі перисторозсічений, матово-зелений. Квітка велика, жовта. Врожайність зелені 0,12-0,15 кг/м2. Використовується молоде листя у свіжому та сушеному вигляді у невеликій кількості як приправа до страв, а також для ароматизації оцту, чаю, лікерів. У народній медицині використовують при захворюваннях серця, нервової системи, ревматизмі.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння пряні культуру Рута Запашна 0,2 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 10 г : 13,50 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Червоне Море 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння пряні культуру Рута Запашна 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, купити насіння суниці та гарбуза, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.