Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петрушка Листова Маестро 1 г

Рання, ароматна, врожайна! Врожайний сорт листової петрушки для вирощування у відкритому та закритому грунті на протязі усього сезону. Формує ранній та високий врожай соковитої зелені. Листя темно-зеленого кольору, розсічені, дуже ароматні. Сорт характеризується сильною енергією росту, швидко відростає після зрізування. Рекомендован для використання у свіжому вигляді, а також для переробки та заморожування.

Страна происхожденияI
Сортранний

Ціна на насіння петрушка Листова Маестро 1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Моркви та Буряка 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Харц Сента 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петрушка Листова Маестро 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити протруйники у Києві, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., замовити насіння чагарників та дерев, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.