Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петрушка Листова Гігант де Італія 20 г

Ранньостиглий, універсальний сорт з високими споживчими та товарними якостями! Ранноьостиглий сорт листової петрушки з великим, гладким листям. Сорт характеризується сильною енергією роста, великим розміром листя, приємним ароматом, блистучим, насичено-зеленого кольору листям, який зберігається протягом усього періоду вирощування. Листя не жовтіє, дуже швидко відростає після зрізу, який можна проводити тричи за основний сезон, при цьому розмір листя не зменьшується. Призначений для використання у свіжому вигляді, заморожування та переробки.

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння петрушка Листова Гігант де Італія 20 г : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від садових мурах Гром-2 10 г : 7,00 грн

Ціна на насіння петунія (фрилітунія) Гібридна Бахромчаста Кринолін Рожевий 5 нас : 13,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор дозрівання плодів (NPK 5.15.45) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петрушка Листова Гігант де Італія 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.