Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петрушка Листова Гігант де Італія 1 г

Ранньостиглий, універсальний сорт з високими споживчими та товарними якостями! Ранноьостиглий сорт листової петрушки з великим, гладким листям. Сорт характеризується сильною енергією роста, великим розміром листя, приємним ароматом, блистучим, насичено-зеленого кольору листям, який зберігається протягом усього періоду вирощування. Листя не жовтіє, дуже швидко відростає після зрізу, який можна проводити тричи за основний сезон, при цьому розмір листя не зменьшується. Призначений для використання у свіжому вигляді, заморожування та переробки.

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння петрушка Листова Гігант де Італія 1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 (2 амп. по 5мл) 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Відхилені Фієста 0,5 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петрушка Листова Гігант де Італія 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.