Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння петрушка Листова Новас 1 г

Висока продуктивність та чудові смакові якості роблять цей сорт лідером серед інших сортів пертушки! Один із самих популярних сортів петрушки. Листова петрушка з великим гладеньким листком. Цей потужний сорт характеризується дуже сильною енергією росту, потужним розміром листка, приємним сильним запахом петрушки. Інтенсивно-зелений колір зберігається на протязі всього періоду росту і не жовтіє. Дуже швидко регенерує після збору (мінімум три зрізу в основний сезон) і при цьому розмір листків не зменшується. Призначена для свіжого ринку та для переробки 

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння петрушка Листова Новас 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектоакарицид Прованто Майт (Енвідор) 5 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння ахілея Багаторічна Вишнева Корольова 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Огірок 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петрушка Листова Новас 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, найкращі насіння салату для вас, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.