Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петрушка Листова Гігантела 20 г

Високоврожайний сорт, який забезпечить Вас свіжою зеленню з ранньої весни до пізньої осені! Ранній, високоврожайний сорт листової петрушки. Вегетаційний період - 60-65 днів від появи сходів. Формує густу розетку з красивим темно-зеленим листям на довгих стеблах. Блискучий, насичено-зелений колір зберігається протягом усього періоду вегетації. Листя не жовтіють, дуже швидко відростають після зрізки. За один сезон можна отримати до 4-5 врожаїв товарної продукції високої якості. Використовують у кулінарії у свіжому та сушеному вигляді. Сорт рекомендован для отримання свіжої зеленої маси протягом весняно-осіннього періоду.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння петрушка Листова Гігантела 20 г : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на протруйник Тексио Велум (Престиж) 20 мл : 77,00 грн

Ціна на насіння обрієта Гібридна Скеляста Мозаїка суміш 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петрушка Листова Гігантела 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, ефективний садовий вар для вас, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.