Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петрушка Листова Гігантела 2 г

Ніжні, ароматні листя, високий вміст вітаміну С! Високоврожайний, скоростиглий сорт з інтенсивним відростанням зелені, отриманий шляхом схрещування листової і кореневої петрушки. Розетка густа, кількість листків на одній рослині складає 40-60 шт. За сезон отримують 4-5 срезок листя. Лист ніжний, солодкий, ароматний, з високим вмістом вітаміну С. Коренеплід великий, рівний, білий, довжиною 25-30 см. Сорт морозостійкий і жаростійкий, тіньовитривалий. Використовується в свіжому вигляді і при приготуванні страв.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння петрушка Листова Гігантела 2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид-акарицид Вертимек 018 ЄС к.е. 10 мл : 57,00 грн

Ціна на насіння гайлардія Арізона Саншайн 10 нас : 24,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петрушка Листова Гігантела 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, допоможемо купити інсектициди та Києві.