Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Солодкий Бичок 0,2 г

Соковитий, солодкий, ароматний -  ідеальний для фарширування! Оригінальний середньостиглий (105-120 днів), великоплідний сорт для відкритого ґрунту та плівкових теплиць. Рослина напіврозкидиста, висотою 50-60 см. Плоди великі, вагою 150-200 г, кубовидної форми, 3-4-х камерні, товщина стінки 6-7 см. Поверхня гладка, блискуча, яскраво-жовтогарячого кольору. Плоди соковиті, ароматні, насиченого смаку. Ідеально підходить для фарширування.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння перець Солодкий Бичок 0,2 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Фюзілад Форте 150 ЄС к.о. 100 мл : 150,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Прямостоячі Високоросла Суміш 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на водорозчинне добриво Хелатін Фосфор-Калій PK (40:27) 50 мл : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Солодкий Бичок 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою.